ترخیص بیل مکانیکی از گمرک
ترخیص بیل مکانیکی از گمرک
6 تیر1402
چرا به راهنمای واردات و ترخیص بیل مکانیکی از گمرک نیاز دارید؟
روزانه از طریق گمرک، کالاهای مختلفی وارد کشور می شوند. در حقیقت هدف از واردات، تامین کالاهایی است که مورد نیاز کشور می باشد که در داخل کشور این نوع کالاها وجود ندارند. از جمله نیازمندی های مهم کشور، واردات و ترخیص بیل مکانیکی از گمرک است. واردات مربوط به بیل های مکانیکی علاوه بر برطرف کردن نیازمندی های ضروری، جزو کالاهای سودآور نیز محسوب می شوند. بیل مکانیکی از ماشین آلات راهسازی، عمرانی و مهندسی است که پرکاربردترین وسیله برای گودبرداری های ساختمان، حفاری ها، خاکبرداری، حمل اجسام و مواد، لایروبی رودخانه ها و تخریب سطوح و حجم های سنگی و بتنی است. ورود ماشین آلات سنگین مانند بیل مکانیکی برای جلوگیری از زمین گیر شدن صنعت و معدن ضرورت دارد؛ اما برای انجام این کار با چگونگی ترخیص کالا، انواع روش های ورود، انتخاب گمرک مورد نظر، نوع بیل مکانیکی (نو، مستعمل) و سایر نکات باید آشنا باشید.
چگونه به واردات و ترخیص بیل مکانیکی از گمرک اقدام کنید؟
اگر جزو آن دسته از تاجرانی هستید که به کار واردات و صادرات مشغول است، باید با نحوه ترخیص بیل مکانیکی از گمرک آشنا باشید و از چگونگی ورود آنها اطلاعات جامعی در اختیارتان باشد. برای واردات بیل مکانیکی از گمرک باید مراحل مختلفی را طی کنید. اطلاع از چگونگی ترخیص بیل مکانیکی از گمرک کمک می کند تا با چالش های ترخیص کالاها مواجه نشوید. برای وارد کردن انواع بیل مکانیکی باید مراحل ذیل را طی کنید:
- باید حتما کارت بازرگانی داشته باشید. برای ترخیص ماشین آلات سنگین مانند بیل مکانیکی، کارت بازرگانی الزامی است.
- مشخص کردن کشور مبدا برای وارد کردن بیل مکانیکیترخیص کالا از گمرک بوشهر بهترین گزینه می باشد.
- آشنایی با قوانین و مقررات مربوط به صادرات و واردات کالاها از کشور مبدا و مقصد
- آشنایی با نحوه ثبت سفارش کالا
- نحوه پرداخت ارز بابت خرید بیل های مکانیکی
- بیمه کردن بیل های مکانیکی قبل از ترخیص
- دریافت تاییدیه از بازرس گمرک
- مشخص کردن گمرک برای وارد کردن بیل های مکانیکی
بارگیری از کشور مبدا و همچنین انتخاب روش واردات باید به درستی انجام شود. برای مثال اگر وارد کردن بیل مکانیکی فقط از راه دریا امکان پذیر است،
از چه راه هایی می توان بیل مکانیکی وارد کشور کرد؟
واردات و ترخیص بیل مکانیکی از گمرک به روش های مختلفی امکان پذیر است. شرکت هایی مانند طاها فیدار خلیج فارس، در زمینه واردات و صادرات کالا مشغول به فعالیت هستند، تلاش می کنند برای ترخیص کالا از گمرک هایی استفاده نمایند که به راحتی بتوانند کالاهای خود را صادر یا وارد کنند. در خصوص ترخیص یا واردات کالاهای سنگین و ابعاد بزرگ مانند بیل مکانیکی، معمولا بهترین گزینه استفاده از راه های دریایی و زمینی است. هر چند در حال حاضر، اغلب شرکت ها در خصوص واردات بیل مکانیکی از گمرک، حمل و نقل دریایی را انتخاب می کنند. به طور کلی برای ترخیص انواع کالاها سه روش حمل و نقل دریایی، هوایی و زمینی وجود دارد. هر کدام از این شیوه ها با توجه به نوع کالای وارداتی، ابعاد، جنس و وزن آن مورد استفاده تاجران قرار می گیرند.
مقاله مرتبط: انواع روش های حمل و نقل
مقاله مرتبط: انواع روش های حمل و نقل
برای واردات بیل مکانیکی در گمرک باید چه هزینه هایی پرداخت کنید؟
پرداخت هزینه هایی که برای ترخیص بیل مکانیکی از گمرک در نظر گرفته شده است، از چالش های مهمی است که هر تاجری با آن روبه رو می شود. تعرفه ها و هزینه های واردات بیل مکانیکی باید به گمرک پرداخت شوند تا امکان ترخیص آنها فراهم شود. مهم ترین هزینه ها و تعرفه های پرداختی به گمرک عبارت هستند از:
- حق ورود بیل مکانیکی به گمرک با توجه به کدهای تعرفه گمرکی بیل های مکانیکی
- پرداخت مالیات بر ارزش افزوده
- پرداخت عوارض توسط برخی ارگان ها بابت واردات بیل مکانیکی از گمرک
- پرداخت هزینه های انبارداری
- پرداخت هزینه ثبت سفارش کالا
- پرداخت هزینه های حمل و نقل از کشور مبدا به کشور مقصد
- پرداخت هزینه های بیمه بیل های مکانیکی
- پرداخت هزینه هایی که صرف دریافت مجوز شده اند.
- پرداخت هزینه های مربوط به تخلیه و بارگیری در کشورهای مبدا و مقصد
واردات بیل مکانیکی نو و کارکرده
فرایند واردات و ترخیص بیل مکانیکی از گمرک، بر اساس ضوابط و قوانین انجام می شود. در سال های اخیر به علت تحریم های بین المللی و گرانی، وارد کردن بیل های مکانیکی دست دوم بیشتر از نو می باشد. قوانین و مقررات جداگانه ای برای ورود بیل های مکانیکی نو و کارکرده تعیین شده است. اولین شرط وارد کردن بیل مکانیکی به کشور، داشتن پروانه معدن است. فقط افرادی می توانند اقدام به واردات دستگاه های سنگین مانند بیل مکانیکی کنند که پروانه معدن دارند. بر اساس ضوابط وزارت سمت، معادن می توانند یک دستگاه معدنی نو با معافیت گمرکی و البته بدون گارانتی به کشور وارد کنند.
ترخیص بیل مکانیکی از گمرک، چنانچه کارکرده و مستعمل باشد، مقررات خاص خود را دارد. برای مثال برای ورود آنها به کشور لازم است سه شرط رعایت شود. اول اینکه قطعات بیل مکانیکی سالم باشد. دوم اینکه بیل مکانیکی بیشتر از 5 سال کار نکرده باشد. سوم اینکه، حتما باید قطعات و لوازم یدکی بیل مکانیکی در کشور موجود باشد تا تامین قطعات یدکی، دردسری برای دارندگان بیل های مکانیکی نباشد. کسانی که قصد واردات بیل مکانیکی کارکرده از گمرک را دارند، باید مراحل ذیل را طی کنند:
ترخیص بیل مکانیکی از گمرک، چنانچه کارکرده و مستعمل باشد، مقررات خاص خود را دارد. برای مثال برای ورود آنها به کشور لازم است سه شرط رعایت شود. اول اینکه قطعات بیل مکانیکی سالم باشد. دوم اینکه بیل مکانیکی بیشتر از 5 سال کار نکرده باشد. سوم اینکه، حتما باید قطعات و لوازم یدکی بیل مکانیکی در کشور موجود باشد تا تامین قطعات یدکی، دردسری برای دارندگان بیل های مکانیکی نباشد. کسانی که قصد واردات بیل مکانیکی کارکرده از گمرک را دارند، باید مراحل ذیل را طی کنند:
- ثبت درخواست در سامانه صمت
- آماده کردن پیش فاکتور
- دریافت مجوز از نهادهایی که ورود بیل مکانیکی دست دوم را بلامانع اعلام کرده اند.
- اقدام به وارد کردن بیل مکانیکی از کشور مبدا
- پرداخت تمام هزینه های واردات بیل مکانیکی
- ترخیص بیل مکانیکی دست دوم از گمرک
واردات و ترخیص بیل مکانیکی از گمرک، شامل دو نوع "نو" و "دست دوم" می باشد. شرکت هایی که دارای پروانه معدن هستند می توانند به واردات بیل مکانیکی از گمرک اقدام کنند. برای وارد کردن کالاها به کشور روش های مختلفی وجود دارد که شامل راه های زمینی، هوایی و دریایی است. بیشتر شرکت های وارد کننده ماشین آلات سنگین، به علت ابعاد بزرگ و سنگینی دستگاه هایی چون بیل مکانیکی، حمل و نقل دریایی را ترجیح می دهند. ترخیص کالا از گمرک بوشهر یکی از بهترین گزینه های تاجران است. آنها می توانند بعد از طی کردن مراحل قانونی و پرداخت هزینه ها به ترخیص بیل مکانیکی از گمرک اقدام نمایند.
مقالات مرتبط
واردات و ترخیص ام دی اف (MDF) از گمرک
نظرات
ارسال نظر