همه چیز در رابطه با واردات

همه چیز در رابطه با واردات

واردات چیست؟


به زبان ساده واردات به معنی فراهم آوردن کالا و محصولاتی است که در کشور مورد نظر تولید نمی شود و برای دسترسی به آن کالا ها باید از کشور هایی که تولید کننده آن هستند، وارد کنند.

از دلایلی که موجب افزایش و وجود واردات می شود، محدودیت برخی کشور ها در تولید برخی محصولات است؛ در برخی موارد نیز برای مناطقی، واردات برخی کالا ها از مناطق دیگر برایشان به صرفه تر از تولید کالا است. در روند این فرایند بسیاری افراد و شرکت ها جهت تسهیل تجارت و واردات و همچنین کسب سود، خدمات تخصصی انجام می دهند مانند شرکت طاها خلیج که خدمات تجاری انجام می دهد.
افزایش چشم گیر حجم واردات در کشور های مختلف و رشد اقتصادی بیشتر این مناطق نشان از رابطه نزدیک تجارت و رشد اقتصادی دارد؛ در نتیجه وجود میزان مناسب از واردات برای کشور های فعال در تجارت، می تواند آثار مثبتی بر روند رشد فرهنگی و اقتصادی آنها داشته باشد.


 آثار و مزایای برجسته واردات به شرح زیر است:

1.رشد فرهنگی( محصولات وارداتی و کاربرد آنها می تواند بر فرهنگ و رفتار جامعه موثر باشد)
2.رشد اقتصادی( تجارت و واردات از کسب و کار های پر رونق برای افراد زبده در این فعالیت می باشد و می تواند درصد منابع مالی و حتی اشتغال نیرو های انسانی را ارتقاء دهد؛ البته در صورتی که با میزان صادرات در تعادل باشد)
3.فراهم آوردن منابع و محصولاتی که در داخل کشور قادر به تولید آن نیستید
4.افزایش مطلوبیت و رفاه جامعه( برخی کالا ها سطح زندگی افراد را بهبود می بخشند)
5.داده های واردات هر کشور منبع مناسبی برای تجزیه و تحلیل اقتصادی، چینش استراتژی های سیاسی و کشف فرصت های اقتصادی است( مثلا می توان مسیر رشد یک کشور را به سمت مصرف گرایی یا واردات کالا های سرمایه ای مشخص کرد)

6.استفاده از استراتژی های واردات برای حفظ تراز تجاری( در برخی موارد که میزان صادرات از واردات پیشی گرفته است)

البته در برخی موارد شاید با مشکلاتی از جمله زمان دسترسی به کالا وارداتی و مشکلاتی در ترخیص آن از گمرک مواجه شویم؛ که در این صورت برای به حداقل رساندن مشکلات احتمالی، استفاده از خدمات شرکت های بازرگانی توصیه می شود.

 

 

مراحل انجام فعالیت های وارداتی


برای شروع و انجام واردات کالا در درجه اول بهتر است علم خود را در این خصوص افزایش دهید؛ چرا که انجام فهالیت های وارداتی و تجاری از حساسیت های خاصی برخوردار است که اگر نا آگاهانه این کار را آغاز کنید؛ ممکن است منابع مالی و سرمایه های انسانی خود را مستهلک کنید. مراحل انجام واردات پس از آگاهی از این حوضه، به شرح زیر است:


1.بازاریابی، انتخاب و اطمینان از مقرون به صرفه بودن واردات کالای مورد نظر و کسب آگاهی از تعرفه های گمرک( در نظر داشته باشید واردات هر کالایی در هر منطقه جغرافیایی، مقرون به صرفه نیست و باید از کاربرد و استفاده کالا در منطقه هدف اطمینان حاصل فرمایید)
2. صادر کنندگان کالای مورد نظر جهت واردات آن به مرز های داخلی را بیابید( منابعی که می توان کالای مورد نظر را از آنجا تهیه کرد را بشناسید)
3.دریافت و بررسی نمونه کالای مورد نظر( این مرحله الزامی ندارد اما در برخی موارد بهتراست این مورد را انجام دهید)
4.در این مرحله انتخاب خود را با توجه به منابع مالی، جهت واردات کالا، قطعی کنید.
5.برقراری ارتباط با صادر کننده خارجی
6.انجام مقدمات گمرکی و گرفتن مجوز های لازمه جهت دریافت کالا در گمرک( در این مرحله بهتر است فردی این عملیات را پیش ببرد که با قوانین و مقررات گمرکی، آشنایی کافی داشته باشد)
7.داشتن کارت بازرگانی از ملزومات انجام فعالیت های وارداتی است.
8.بعد هماهنگ شدن مراحل فوق باید هزینه های واردات را مشخص و پرداخت کنید.
9.تولید کننده نسبت به تصمیم شما برای واردات کالا اطمینان حاصل کرده و کالا ی مورد نظر را برای صادرات آماده می کند؛ البته باید نحوه حمل بار را نیز با تولید کننده هماهنگ کنید( حمل زمینی، هوایی یا دریایی)

10.پس از اطمینان از دریافت کالا توسط گمرک در مرز داخلی، باید نسبت به ترخیص کالا از گمرک اقدام فرمایید.(در این مرحله باید کارشناس، میزان و کیفیت کالا را تایید کند)
11. مراحل پایانی فرایند واردات کالا به صورت؛ تحویل اظهارنامه ی ترخیص، پرداخت مالیات و عوارض، ارائه مدارک مورد نیاز، تسویه هزینه های گمرکی و تحویل کالا می باشد.


 

بیشترین کالاهای وارداتی ایران کدام اند؟


با توجه به داده های چند ماهه اخیر و مقایسه روند محصولات وارداتی؛ می توان گفت کالا هایی که واردات آنها در یک سال اخیر، در ایران بیشتر بوده، شامل موارد زیر است:
  • وسایل نقلیه
  • گندم
  • برنج های پاکستانی و هندی
  • سویا
  • ضایعات باقی مانده از تولید سویا برای مصرف دام
  • ورقه های آهنیو آلومنیومی
  • تلفن همراه و لوازم جانبی گوشی
  • گوشت های یخ زده و برخی محصولات مصرفی
 

بیشتر واردات ایران از کدام کشور ها بوده است؟


بیشترین میزان واردات ایران بر اساس دلار، به ترتیب از کشور های زیر بوده است:


1.چین با 2/5 میلیارد دلار
2.امارات عربی با 8/1 میلیارد دلار
3.هند5/1 میلیارد دلار
4.کره با 3/1 میلیارد دلار
5.سوئیس با 2/1 میلیارد دلار
6.بریتانیا با 755 میلیون دلار
7.چین با 753 میلیون دلار
8.آلمان با 720 میلیون دلار
و مابقی واردات به صورت مبالغ پایین تر از کشور های دیگر، وجود داشته است.
 

قصد دارید تجارت خود را گسترش دهید؟
تصمیم بر سرمایه گذاری در زمینه واردات کالا دارید؟
قصد دارید مواد اولیه کارخانه خود را خوتان وارد کنید و دست واسطه ها را کوتاه کنید؟
مطمئنا
شرکت بازرگانی طاها فیدار خلیج فارس بهترین گزینه برای شما خواهد بود ما با ارائه راهکارهایی هوشمندانه، بهترین، سریع ترین و کم هزینه ترین راه را برای انجام واردات کالای تجاری شما ارائه می نماییم. طاها خلیج در تمامی مراحل واردات کالا در کنار شما خواهد بود.

گروه بازرگانی
طاها فیدار خلیج فارس به عنوان یکی از گروه های با تجربه,معتبر و کاردان در زمينه ارائه تمامی خدمات بازرگانی از جمله حمل و ترخیص کالا، صادرات، واردات، ثبت سفارش کالا و ... می باشد تا ترخیص کالا از گمرک را برای شما عزیزان با استفاده از آخرین قوانین و مقررات جاری بازرگانی و گمرکی توسط ترخیص کار گمرک به صورت اطمینان بخش و با کمترین زمان ممکن انجام دهد.
 

نظرات ارسال شده

برسی کار واردات موتور کرکره برقی

فرم ارسال نظرات

مشاوره رایگان ترخیص کالا