ترخیص لوازم یدکی از گمرک
ترخیص لوازم یدکی از گمرک
ترخیص لوازم یدکی برای خودرو ها، کارخانه های صنعتی بزرگ و دستگاه های صنعتی بزرگ مورد استفاده در کارخانه ها، تجهیزات رایانه ای، لوازم خانگی و... که به برخی از قطعات نیاز دارند صورت می گیرد. معمولا این قطعات در داخل کشور ساخته و تولید نمی شوند و یا آن که تولید آن ها نسبت به واردات از کشوری دیگر هزینه ی بیشتری دارد. از این رو این قطعات از کشور های مختلفی وارد می شوند. زیرا این دسته از کارخانه ها و دستگاه ها برای راه اندازی به واردات لوازم یدکی نیازمند هستند.
ترخیص لوازم یدکی از گمرک نیاز به داشتن آگاهی و اطلاعات کافی در مورد بخشنامه ها و آیین نامه های اجرایی دارد و به همین جهت کاری پیچیده و تخصصی می باشد. در جهان کشور های زیادی وجود دارند که بیشترین آمار صادرات لوازم یدکی را دارند. از جمله ی آن ها می توان به کشورهای آلمان، آمریکا، چین، ژاپن و کره ی جنوبی اشاره کرد. در این میزان خاورمیانه از خرید کالا های تولید شده سهم زیادی دارد. بهتر است برای ترخیص کالا از گمرک به صورت فردی اقدام نکنید و از مشورت و راهنمایی گروه حرفه ای و مجرب در این کار بهره مند شوید تا علاوه بر دریافت اجناس خود در سریع ترین زمان ممکن، از پرداخت هزینه های اضافه و پیشامد های ناگهانی جلوگیری کنید.
برای ترخیص لوازم یدکی از گمرک می توان از شرکت های معتبری کمک گرفت که با پروسه ی انجام کار آشنایی دارند. به اشخاص حقیقی و حقوقی که با داشتن وکالت نامه از طرف صاحب کالا، بار وارد شده را از گمرک ترخیص می کنند ترخیص کار گمرک گفته می شود. این اشخاص از اطلاعات کافی در خصوص ترخیص اجناس برخوردارند و به وارد کنندگان کمک می کنند تا کالای خود را بدون هیچ مشکلی از گمرک ترخیص کنند. در انواع لوازم یدکی که از گمرک ترخیص می شود را می توان به مواردی همچون ترخیص کلاچ خودرو، ترخیص انواع لوله اگزوز خودرو، ترخیص قطعات جلوبندی خودرو، ترخیص استارت خودرو، ترخیص بلبرینگ، ترخیص لنت، ترخیص چراغ خودرو، ترخیص رادیاتور خودرو و... اشاره کرد.
مدارک مورد نیاز ترخیص لوازم یدکی از گمرک
نکته ی بسیار مهمی که لازم است برای ترخیص لوازم یدکی از گمرک در نظر داشته باشید این است که ترخیص این دسته از لوازم به دریافت مجوز های مربوطه از سازمان استاندارد نیازمند است و باید تمامی اجناس و قطعات وارد شده استاندارد های مورد تایید سازمان استاندارد را کسب کند. لازم به ذکر است در صورتی که برای اخذ مجوز های لازم اقدام نکنید، ترخیص قطعات از گمرک غیر ممکن خواهد بود.
همچنین یکی از مهمترین عواملی که موجب می شود کار ترخیص اجناس و قطعات از گمرک به درازا بکشد، نداشتن مجوز های قانونی و پروسه ی دریافت آن ها می باشد که این عامل در صورت استفاده از مشورت و راهنمایی گروه متخصص و یا محول کردن کار به این گروه ها در زمینه ترخیص قطعات یدکی می تواند کارهای اخذ مجوز و دیگر کارهای گمرکی را تسریع بخشد و کار ترخیص قطعات بدون هیچ مشکلی انجام شود.
جهت ترخیص لوازم یدکی از گمرک به مدارکی نیاز است از جمله مدارک مورد نیاز می توان به بارنامه کالا (شامل اطلاعات درباره ی کالای موردنظر) و اجناس، برگه ی ترخیصیه (تسویه حساب وارد کننده با شرکت حمل کالا)، ثبت سفارش کالا، پروفرما (PROFORMA یا پیش فاکتور، سندی از طرف صادرکننده که در آن مجموعه شرایط پیشنهادی در جهت صدور کالا و یا کالاهای معینی به وارد کننده اعلام می شود.)، بیمه نامه، گواهی مبدا( گواهی حاوی اطلاعات درباره ی کالا و کشور سازنده آن)، فاکتور کالا، گواهی بازرسی، قبض انبار و ظهرنویسی اسناد اشاره کرد. لازم به ذکر است، اظهارنویسی زمانی صورت می گیرد که اعتبار سندی به روش های وصولی یا افتتاحLC و براتی باشد. پس از اینکه مدارک مورد نیاز به گمرک تحویل داده شد لازم است اظهارنامه ای تنظیم و ثبت شود. این کار باید با دقت و توجه بسیار انجام شود زیرا در مراحل بعدی اطلاعات تنظیم و ثبت شده ی اظهارنامه با اسناد خرید مقایسه خواهند شد و اگر کوچک ترین تناقض و مغایرتی وجود داشته باشد فرایند ترخیص قطعات و اجناس به مشکل خواهد خورد.
مراحل ترخیص کالا و تعرفه های ترخیص لوازم یدکی
ترخیص لوازم یدکی و انواع کالا از گمرک نیز همانند سایر کالا باید تشریفات معمول گمرکی را طی کند. در ابتدا باید اظهارنامه ی اطلاعاتی تنظیم و ثبت شود. در گام بعدی اسناد مختلفی از قبیل گواهی بهداشت، بیمه نامه، بارنامه و... باید تحویل داده شوند. در مرحله ی بعد پرونده ی فرد متقاضی به دایره فنی گمرک تحویل داده می شود. کارشناسان دایره فنی وظیفه ی محرز کردن مالک قطعات یدکی و صلاحی او و صحت اسناد تنظیم شده را بر عهده دارد.گام بعدی تطبیق دادن اسناد و مدارک دریافتی می باشد. سپس اسناد خرید محصول با اطلاعات دریافت و ثبت شده در اظهارنامه مقایسه و چک می شوند و در نهایت محصول وارداتی از نظر داشتن استاندارد ها و... کنترل شده و سپس مجوز های لازم برای ترخیص اجناس صادر می شوند.
ترخیص لوازم یدکی از گمرک
ترخیص لوازم یدکی و انواع کالا از گمرک دارای تعرفه های مشخصی هستند که می توانید با توجه به کالای خود جهت اطلاع از تعرفه ها می توانید به کتاب قوانین و مقررات صادرات و واردات کالا مراجعه نمایید.لازم به ذکر است در صورتی که تعرفه ی یک کالا بعد از ترخیص آن از گمرک کاهش یابد، هیچ گونه مابه التفاوتی به وارد کننده کالا تعلق نمی گیرد و آن مبلغ قابل استرداد نخواهد بود. طبق موارد گفته شده در بالا ترخیص قطعات یدکی از گمرک مسئله ای کاملا تخصصی و پیچیده است و این پروسه نیازمند تیم حرفه ای است تا بتوانند بدون هیچ گونه مشکلی کالا را از گمرک ترخیص کنند تا از هزینه های اضافی و خسارات جبران ناپذیر جلوگیری شود.
بازرگانی طاها فیدار خلیج فارس با دارا بودن نمایندگی های فعال در کشور های مختلف از جمله چین، آلمان و امارات به ترخیص اجناس و واردات تخصصی انواع لوازم یدکی اقدام می کند. همچنین این شرکت بازرگانی دارنده ی ثبت سفارش انواع کالا از جمله لوازم و قطعات یدکی می باشد. طاها فیدار خلیج فارس آمادگی خود را جهت تایید کد آماری و تخصیص ارز از بانک مرکزی در کمترین زمان اعلام می دارد.
مطالعه بیشتر :
واردات رنگ نساجی از گمرک
ترخیص و واردات تخصصی پیچ و مهره
انواع کانتینر از لحاظ ابعاد و کاربرد
ترخیص لوازم خانگی از گمرک
پرسودترین کالاهای وارداتی از دبی