مراحل واردات رنگ نساجی | نحوه ترخیص رنگ نساجی از گمرک
مراحل واردات رنگ نساجی | نحوه ترخیص رنگ نساجی از گمرک
5 دی1401
انواع رنگ های وارداتی در صنایع نساجی کدامند؟
واردات رنگ نساجی در پیشبرد صنعت نساجی کشور نقش مهمی دارد. از رنگ های نساجی جهت رنگرزی و چاپ بر روی الیاف نساجی خام استفاده می شود. در این صورت به جلوه ظاهری منسوجات نهایی بسیار افزوده می شود. بیشتر مواد نساجی را می توان در هر مرحله تولیدی رنگ آمیزی کرد.
منسوجات شامل پارچه های بافته شده، چسبانده شده، نمدی و پرزدار می باشند. الیاف ها که مواد اولیه محصولات نساجی هستند از منابع طبیعی (مانند پشم و کتان) یا از مواد شیمیایی (مانند نایلون و پلی استر) به دست می آیند. منسوجات دارای کاربرد گسترده ای در صنعت پوشاک، ملحفه و لوازم خانگی، پرده و دیوارپوش، قالیچه و فرش هستند.
رنگی که در نساجی مورد استفاده قرار می گیرد بسته به نوع ماده شرایط خاصی دارد که باید به آن توجه کرد. موارد مهم در انتخاب رنگ شامل ماندگاری رنگ در برابر نور، واکنش نسبت به شستشو و مالش، و هزینه پروسه رنگرزی می باشند.
رنگ های نساجی اغلب از انواع رنگهای اسیدی هستند که به طور معمول برای رنگرزی مواد پشمی، ابریشمی و نایلونی استفاده میشوند. رنگهای با مواد تثبیت کننده نیاز به افزودن مواد شیمیایی مانند نمکها دارند تا میل ترکیبی آنها با ماده رنگآمیزی را بیشتر کند. این نوع رنگها برای الیاف سلولزی، پشمی یا ابریشمی کاربرد دارند. رنگ های گوگردی که برای رنگرزی سلولز استفاده می شود، ارزان ولی بدون درخشندگی هستند. رنگهای آزوئیک، رنگدانههای نامحلول در آب هستند که برای رنگ کردن الیاف آبگریز مانند پلی استرها، نایلون و استات های سلولز استفاده می شوند.
مراحل مهم در واردات رنگ نساجی چیست؟
بازرگانان در هنگام واردات رنگ نساجی بایستی توجه زیادی به کیفیت رنگ های وارداتی داشته باشند. زیرا رقابت کارخانجات نساجی در تولید منسوجات به دو عامل مهم یعنی جنس مرغوب الیاف ها و رنگ های با کیفیت بستگی دارد. جامعه مصرف کنندگان منسوجات برای تنوع رنگ ها اهمیت ویژه ای قائل هستند.
- به منظور وارد کردن رنگ های نساجی، از سازمان های غذا و دارو، و استانداردها مجوز لازم را بگیرید.
- تمامی قوانین و بخشنامه های دولتی که در زمینه واردات رنگ های نساجی صادر شده را مطالعه کنید.
- جهت آشنایی با نحوه ثبت سفارش کالا مقاله مربوطه در لینک ثبت سفارش کالا را مطالعه فرمایید.
- بیشترین واردات رنگ نساجی به ایران از طریق کشورهای آسیایی از جمله چین، تایلند، ژاپن، ترکیه و هند، و از کشورهای اروپایی آلمان و ایتالیا صورت می گیرد. با بررسی کامل کشور و شرکت مطلوب صادر کننده رنگ را انتخاب کنید.
- تقاضای مکتوب خود را برای شرکت فروشنده مورد نظر ارسال نمایید.
- شرکت فروشنده پس از دریافت درخواست و بررسی آن، اقدام به صدور پروفرما برای شما میکند.
- حالا درخواست واردات رنگ نساجی را در وب سایت وزارت صمت درج کنید.
- کارشناسان مربوطه پس از بررسی و تایید سفارش، درخواست شما را ثبت نهایی می کنند.
- سپس قرارداد مربوطه را امضا کرده و به نظر شما میرسانند.
- در این مرحله لازم است پرداخت وجه را انجام دهید و نحوه حمل و ارسال کالا به کشور را انتخاب کنید.
- بسته به انتخاب کشور مورد نظر، حمل کالا می تواند از روش های جاده ای، ریلی، هوایی و دریایی صورت گیرد.
نحوه ترخیص رنگ نساجی از گمرک چگونه است؟
آشنایی با اصول و قوانین بازرگانی و کاربرد آنها در صادرات و واردات از اصول مهم در تجارت می باشد. همانگونه که واردات رنگ نساجی مشمول قوانین خاص خود می باشد، قوانین ویژه ای نیز برای ترخیص آن وجود دارد. افرادی که در امر واردات تازه کار هستند و یا حتی در این کار مهارت دارند، لازم است برای ترخیص محموله خود از شرکت های ماهر و با سابقه کاری زیاد مانند بازرگانی طاها فیدار خلیج فارس کمک بگیرند. در این صورت در هنگام ترخیص کالا با مشکل مواجه نخواهند شد.
هنگام واردات رنگ نساجی جهت پیروی از قوانین ترخیص رنگ نساجی از گمرک لازم است بخشنامه هایی که در این زمینه صادر شده مطالعه کنید. هر ساله در کتاب قوانین واردات و صادرات، قانون های جاری و جدید در مورد تجارت کالاها و نحوه ترخیص آنها به اطلاع بازرگان می رسد.
با مطالعه مقالات مندرج در لینک های واردات و صادرات و ترخیص کالا می توانید از مطالب سودمند وب سایت طاها خلیج در زمینه تجارت استفاده نمایید.
یکی از موارد مهم جهت صرفه جویی در هزینه ها، ترخیص به موقع رنگ نساجی از گمرک می باشد. هر چه هزینه های جانبی واردات رنگ نساجی و ترخیص آن کمتر باشد، قیمت نهایی کالا کمتر شده و این کار باعث پیشی گرفتن از رقبا و دریافت سود بیشتر خواهد شد.
تجار و واردکنندگان رنگ های نساجی بایستی قوانین و مقررات مندرج در بخشنامه های مربوطه را رعایت کنند تا در هنگام واردات و ترخیص آنها با مشکلاتی مواجه نگردند.
موارد مهم در واردات و ترخیص رنگ های نساجی چیست؟
قوانین و اصولی که بازرگانان در واردات و ترخیص رنگ های نساجی باید از آنها اطلاع داشته باشند، شامل موارد زیر است:
کالاهای معمولی مشمول عوارض کمتری در گمرک هستند. اگر وارد کننده ای تحت عنوان کالا یا رنگ معمولی، کالاهای گرانبها که دارای عوارض زیاد هستند، جاسازی کرده باشد، مشمول قوانین گمرک می گردد. اداره گمرک موظف خواهد بود که با سازوکارهای خود، آنها را تشخیص داده و تسلیم قانون نماید.
هنگام ورود کالا به گمرک، بایستی ثبت سفارش انجام شده و درخواست ارزیابی کالا و مجوز ورود صورت گیرد. در این مرحله عوارض قانونی مشخص شده و تعرفه لازم به گمرک اظهار می گردد تا عملیات گمرکی صورت پذیرد.
جهت آشنایی با عملیات ترخیص کالا، مقالات مندرج در لینک های ترخیص کار گمرک و ترخیص کالا از گمرک بوشهر را در وب سایت طاها خلیج مطالعه فرمایید.
کالای وارداتی بایستی با ثبت سفارش کالا تطابق کامل داشته باشد. در این صورت حقوق ورودی، وصول محموله و ارزش کالا مورد بررسی قرار گرفته و مرحله ترخیص کالا شروع می شود. اما اگر طبق قوانین جاری یکی از مصادیق تخلف در آن مشهود باشد، کالا به عنوان قاچاق مشمول قوانین تخلفاتی می گردد. کد تعرفه گمرکی برای انواع رنگ ها در ردیف 3203، انواع رنگ های آلی در 3204 و رنگ های اسیدی در 320412 می باشد.
دیده شده که بیشتر واردات رنگ نساجی از طریق افراد و شرکت های مختلف و کارت های یکبار مصرف انجام می شود. برای دستیابی به نتیجه مطلوب و بدون درگیری با مسائل مختلف، عملیات ترخیص کالای خود را به شرکت های با تجربه و حرفه ای بسپارید.
بازرگانی طاها فیدار خلیج فارس،همراه شما در مسیر ترخیص رنگ نساجی از گمرک
بازرگانی طاها فیدار خلیج فارس با بیش از 20 سال فعالیت در حوزه ترخیص کالا و خدمات بازرگانی،با افتخار آمادگی خود را جهت همکاری با تجار عزیز در ترخیص تخصصی رنگ نساجی از گمرک اعلام می کند.ما صفر تا صد امور ترخیص و واردات را بر عهده می گیریم به این صورت که محموله را در کشور مبدا تحویل میگیریم و پس از طی تمامی مراحل واردات و ترخیص،در انبار مقصد که شما تعیین میکنید تحویلتان می دهیم.جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان ترخیص کالا با کارشناسان ما در تماس باشید.
نظرات
ارسال نظر